یکی از سوالات پرتکرار هنرجوها این سواله
برای نویسنده شدن بهتره بیشتر بخونیم و یا بیشتر بنویسیم؟
خوندن متون مختلف، شما رو با جهان تازهای آشنا می کنه و می تونید از اتفاقات اون جهان برای نوشتن #ایده بگیرید. خوندن مثل دیدنه با این تفاوت که وقتی میبینید، چیزی که وجود داره رو میبینید ولی با خوندن میتونید #خیال افراد دیگه رو هم ببینید.
خوندن یکی از مهمترین عوامل #یادگیری کلمات و اصطلاحات و جملات و تشبیهات و…. هست. شما با خوندن میتونید دایره لغاتتون رو قوی کنید و برای نوشتن متن بهتر، ازش استفاده کنید.
یکی دیگه از فواید خوندن، پیدا کردن #سبک مخصوص خودمونه، با خوندن متون مختلف و آثار فاخر نویسندههای بزرگ، میتونیم به سبک خاص خودمون برسیم. توی آثار تمام نویسندههای بزرگ، ردپای نویسندههای دیگه دیده میشه، یا بهتره بگیم: نویسندههای بزرگ با خوندن آثار دیگران سبکشون رو پیدا کردن و #آثار_فاخر خلق کردن.
بعضی از افراد میگن برای نویسنده شدن باید اول همه چیز رو یاد بگیریم و بعد از یادگیری شروع به نوشتن کنیم تا متنی که مینویسیم، یه #متن قوی و تاثیرگذار باشه. این یکی از بزرگترین اشتباهات دوستداران نویسندگیه، فراموش نکنین یادگیری هیچ وقت تمام نمیشه شما هرچه قدر هم آموزش ببینید بازم به انتهای کارتون نرسیدید.
هرچه زودتر نوشتن رو شروع کنید، زودتر به نتیجه میرسید.
تا می تونید، بنویسید و از بد شدن متنتون نترسید، هر متنی رو که می نویسید بخونید و سعی کنید متن بعدی رو بهتر از اون بنویسید. بدون هیچ محدودیتی هر چی که به ذهنتون میرسه رو، روی کاغذ پیاده کنید. مطمئن باشید، همین نوشتههای ضعیف، در آینده کمک زیادی بهتون میکنه.
پس میتونیم بگیم خوندن و نوشتن، به یه اندازه برای پیشرفت در نویسندگی اهمیت دارن و این دو تا #مکمل هم برای رسیدن به اوج هستن
با توجه به صحبتهایی که بالا داشتیم، بهتره سوال رو تغییر بدیم تا جواب خودش بشه: «خواندن و نوشتن، مسئله این است!»